Over mezelf

Zenith is ontstaan in 2012 en is doorgegroeid als een merk voor innovatieve Fashionistas en Textielliefhebbers met een ruimere waaier dan enkel Textiel.

Geschiedenis

Eerst en vooral zoals iedereen het weet wonen we in een land als België, klein, sociaal en mooi gelegen. Een land met eigen karakter maar helaas met heel veel NEERSLAG/REGEN.

 Ik herinner me van toen ik 12 jaar was dat ik kletsnat was geworden door de hevige regenbui, zoals iedereen weet dus niet enkel uw haren zijn dan nat....ook al uw kleren die je draagt...pfff...

Dus dat was echt een probleem en helemaal niet fijn. 

Ik zei toen tegen mijn moeder "mama bestonden er maar kleren dat niet NAT wordt." Toen moest mijn mama lachen met mijn uitspraak... en antwoordde ze "JAAA das waar, maar zoiets bestaat niet hoor" en tot voor kort is mijn TOEN onrealistische uitspraak tot een WERKELIJKHEID geworden.

                                                                  ZENITH IS THE LIMIT

Tijdens één van mijn reizen naar Turkije heb ik het volgende meegemaakt:

Het was 40° buiten en we reden met de auto van Corum een stad in de provincie Çorum in het noorden van Turkije naar ons dorpje Koyunagli koyu (ongeveer 40 min. rijden).

Plots had ik zo'n dorst gekregen en had helaas niets om te drinken bij me en onderweg heb je helaas geen winkels of shops. Dus begon ik een beetje te panikeren.

Na een tijdje gereden te hebben vroeg ik aan mijn moeder of er nergens water te verkrijgen was, waarop mijn moeder antwoordde met "ietskes verder op bevind er zich een kraan aan de rechterkant van de weg". Je kon me op dat moment met niets anders blij maken dan met water. pfff opgelucht was ik. Het ging om een openbare kraan wat gemaakt was door iemand die in België woonde ter gelegenheid voor de mensen hun dorst te doen lessen, omdat hij zelf er ook last van had gehad.

Dus uiteindelijk was dit natuurlijk een heel goed idee! Ik heb altijd iets willen betekenen voor de wereld/mensheid. Heb al gedacht aan kledij inzamelen, voedsel zoals rijst, aardappelen, bonen enz.... als je arm bent of je hebt de middelen niet ben je eigenlijk niets met tijdelijke oplossingen. 

Dus dacht ik:

Ik wou iets doen wat blijvend was en levenslang of toch voor een hele lange periode de mensen in nood kon helpen.

Bij ons in de cultuur spreekt men altijd van: 

"hoe meer je deelt, hoe meer je krijgt" "hoe meer je aan de hoognodige denkt, hoe meer ze aan jouw zullen denken"

Dus vond ik het een buitenkans om waterputboringen te laten uitvoeren en de mensen in nood te kunnen voorzien van WATER. WATER = LEVEN. Heb tot nu toe 8 kunnen realiseren. Hoop in de toekomst om er meer te kunnen veroorloven.

Vandaar mijn zoektocht naar textiel mijn passie om te kunnen zetten naar milieuvriendelijk en weinig water gebruikend textiel.

Met als gevolg na zoveel onderzoek en labowerk en samenwerking met deskundigen van Turkije hebben we beslist om dit op de markt te brengen.

We hebben het zelf uitgetest MEER DAN 3 jaar en hebben er met volle teugen van genoten, dus waarom dit ook niet delen met de wereld.

Uiteindelijk hebben we kunnen realiseren dat we stof/textile op de markt kunnen brengen dat zowel NANO verwerkt(Vuil afstoten) als ANTI-Bacterieel zodat de mensheid moet afstappen van ongecontroleerde textiel en EERLIJKE, NANO, ANTIBACTERIEEL TEXTIEL gaan beginnen dragen.

Diploma's

DIPLOMA LERAAR

DIPLOMA KANTOORADMINISTRATIE EN GEGEVENSBEHEER

DIPLOMA PATROONONTWERP

DIPLOMA KLEURENCONSULENT

DIPLOMA IMAGOCONSULENT

DIPLOMA STYLISTE

GETUIGSCHRIFT ILLUSTRATOR IN FASHION

GETUIGSCHRIFT E-COMMERCE IN FASHION

BEDRIJFSBEHEER

Over mezelf

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x